Predaj oglas

Predaj oglas Predaj oglas BESPLATNO

Niste registrirani? Registrirajte se

Anketa

Imate li zimske gume?

Rezultati

Autoglobal Asistencija

Pitanje

Promjene na tržištu rabljenih nakon ulaska u EU?

Odgovor

Ulaskom u EU ništa se značajno na tržištu rabljenih nije promijenilo budući da su kupci raznim neprovjerenim informacijama od strane medija ostali zbunjeni novim oblikom trošarinom i načinom njihova izračuna zbog čega su apsolutno ostali suzdržani u svojim nakanama ka uvozu rabljenog automobila iz inozemstva. Zbog takvog košmara informacija kupci još uvijek izbjegavaju sami kupovati automobile u inozemstvu. Naša ispitivanja i analitika novog obračuna trošarina pokazali su da se definitivno isplati uvesti automobil s nižom količinom ispuštanja štetnih plinova, a to su pretežno automobili s benzinskim agregatima do 2000 cm3. Automobili srednje klase i više klase ostali su manje više na starim razinama troška uvoza dok je premium klasa u odnosu na razdoblje do 01.07.2013., značajno poskupila.


Postavi pitanje

Arhiva

Dobar dan, unaprijed vam se mogu zahvaliti na vašim savjetima i odličnoj web stranici..... Ja imam pitanje u vezi audi a3 1,9 tdi 66 kW 2001 godina....auto sam kupio prije nekoliko mjeseci i s vremenom mi je auto sve češće počeo gubiti snagu motora, isprva na 2900 okretaja a s vremenom i na 2400,2500 okretaja i to samo u 4 ili 5 brzini, te dok ne izgubi snagu sam isključi ESP odnosno zasvjetli žaruljica na kontrlnoj ploči, te se taj ESP isključuje većinom po vlažnom i hladnom vremenu na manjem broju okretaja motora....bio sam na dijagnostičkom pregledu te mi je pokazalo grešku sa pritiskom i protokom zraka međutim nakon toga sam sa svojim mehaničarom probao mijenjati senzor i protoka i pritiska ali nema promjena, također smo provjerili cijev kojom ide zrak prema turbini, ispravna je, auto ne dimi, normalno pali....Koji bi bio vaš savjet na ovu svu silnu situaciju? Unaprijed vam hvala!

Pogledaj odgovor

Uvoz vozila nakon ulaska u EU?

 

Pogledaj odgovor

Na što paziti pri kupnji rabljenog automobila?

Pogledaj odgovor

Vidim da ste vi specijalizirani oglasnik pa mi molim vas da mi pomognete. Posjedujem ford focus 1,8tdci 2003.godište 74kw sa prijeđenih 126000 km. Auto imam sad već 3 godine i istina imao sam već dosta problema s njim-primjerice prije 2 i pol godine je otišao turbo ali to je sad manje bitno. U zadnjih 3 tjedna povremeno mi se događa da u vožnji osobito kad krećem motor blokira i ne da da okretaji pređu 1800, a pritom auto jako trese ispušta mnogo crnog dima, ne vuče, glasno radi..tad moram stati, ugasiti ga pa ponovno upaliti i onda radi normalno.kad se to dogodi ne pali se nikakva kontrolna lampica.mnogi su mi rekli da je to nešto s elektronikom, ali još nisam bio u servisu pa neznam točno što je. Zanima me vaše mišljenje o tome a kad odem na dijagnostiku također ću se javiti ako uspiju naći grešku.

Pogledaj odgovor

Facebook

HAK

Cjenik goriva

Petrol