Predaj oglas

Predaj oglas Predaj oglas BESPLATNO

Niste registrirani? Registrirajte se

Anketa

Imate li zimske gume?

Rezultati

Ovako bi mogao izgledati BMW X5 pick-up

Ovako bi mogao izgledati BMW X5 pick-up

Mercedes je još ranije najavio da će u svoju ponudu ubaciti i pick-up model (razvijen u suradnji s Renault-Nissan alijansom) pa ostaje pitanje hoće li nešto slično ponuditi i BMW.

U međuvremenu, jedan nezavisni dizajner je objavio neslužbeni render kojim je pokazao kako zamišlja BMW-ov model X5 prepravljen u pick-up vozilo.

U svakom slučaju, ovakav BMW pick-up bi najviše pažnje vjerojatno privukao u Americi, a tamo bi se mogao i  proizvoditi (u Spartanburg tvornici).

Ovdje treba podsjetiti na vijest iz svibnja prošle godine u kojoj se kaže da BMW neće ponuditi pick-up jer takva karoserijska varijanta ne pristaje imidžu njihovog marke.

Tim povodom je Hendrik von Kuenheim (potpredsjednik BMW Groupe za Aziju, Pacific i Južnu Afriku) izjavio da takav model ne pristaje njihovim genima i njihovoj kulturi. On je doduše priznao da postoji ogroman potencijal u tom segmentu, ali je napomenuo da BMW nije spreman na promjenu iz statusa proizvođača ultimativnih vozačkih strojeva u masovnog proizvođača koji juri potencijal segmenta pick-up vozila.

Facebook

HAK

Cjenik goriva

Petrol