Predaj oglas

Predaj oglas Predaj oglas BESPLATNO

Niste registrirani? Registrirajte se

Anketa

Imate li zimske gume?

Rezultati

Najavljen Range Rover Velaro

Najavljen Range Rover Velaro

Britanski mediji su još ranije pisali da u Land Roveru pripremaju Range Rover SUV-Coupe, kao odgovor na slične modele iz BMW-a i Mercedesa.

Njegovo ime će biti Range Rover Velaro (što je naziv koji su koristili prototipovi prvog Range Rovera krajem šezdesetih godina), dok će promocija za medije biti održana 1. ožujka (šira javnost će ga vidjeti tjedan dana kasnije na sajmu automobila u Ženevi).

U pitanju je vozilo koje će se u gami ovog proizvođača smjestiti između modela Evoque i Range Rover Sport, a u prodaji će se pojaviti još tijekom ove godine.

Po sadašnjim informacijama, Range Rover Velaro ima bliske rođačke veze s Jaguarom F-Pace, s kojim dijeli Jaguar Land Rover IQ platformu.

Britanci najavljuju da će ovaj novi model postaviti nove standarde za Range Roverov stajling, interijer i upravljivost. U vijesti se navodi da će Velaro između ostalog imati i veliki panoramski krov i InControl Touch Pro infotainment sustav.

Što se motora tiče, u gami će se naći četverocilindrični i šestocilindrični benzinski i dizelski motori, ali i V8 benzinski agregat s kompresorom za SVR verziju. Također, spominje se i mogućnost plug-in hybrid inačica kao i električna varijanta.

Sve inačica Velaro će imati pogon na sva četiri kotača, a proizvodit se u Solihull tvornici u Velikoj Britaniji.

Facebook

HAK

Cjenik goriva

Petrol