Predaj oglas

Predaj oglas Predaj oglas BESPLATNO

Niste registrirani? Registrirajte se

Anketa

Imate li zimske gume?

Rezultati

Volkswagen prima narudžbe za restilizirani Golf- e

Volkswagen prima narudžbe za restilizirani Golf- e

Volkswagen prima narudžbe u Njemačkoj za unaprijeđeni e-Golf, koji se prebacio na veću bateriju od 35,8 kWh. U odnosu na onu od 24,2 kWh, popularni model iz Wolfsburga u elektro verziji može prijeći 50 kilometara više, tako da službena autonomija iznosi sada 300 kilometara (po NEDC-u).

Treba imati u vidu da NEDC baš i nije pouzdan (čitaj "točan"), tako da je mala vjerojatnost da e-Golf može prijeći 300 kilometara s jednim punjenjem u realnim uvjetima prometa. Naravno, slično vrijedi i za Opelovu Amperu-e.

Model s nultom emisijom će biti dostupan sa standardnim zaslonom osjetljivim na dodir od 9,2 inča unutar Discover Pro info-zabavnog sustava, uz potporu u vidu kontrole pokretima ruke. Kupci će također imati na raspolaganju brojne opcije.

Elektromotor je snažniji za 20 konja, tako da u totalu raspolaže sa 136. Od nule do stotke ubrzava za 9,6 sekundi.

Tko je spreman izdvojiti dodatni novac, može uživati ​​u potpuno digitalnom instrument klasteru, poznatom kao "Active Info Display".

Kao i standardna braća, tako se i restilizirani Golf-e može pohvaliti blago restiliziranom vanjštinom s LED prednjim i stražnjim svjetlima.

U Njemačkoj, VW Golf-e košta 35.900 eura.

Facebook

HAK

Cjenik goriva

Petrol